A Web-Gazda Kft egy 2014-ben alapított családi vállalkozás. Fő tevékenységünk két üzletágra osztható. Egyik üzletág az informatika, a másik pedig a mezőgazdaság.

20+ ÉV SZAKÉRTELEM ÉS TAPASZTALAT AZ INFORMATIKÁBAN

Bár igaz, hogy vállalkozásunk csak 2014-ben alakult, de 2023-ban már elmondhatjuk, hogy több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk az informatikában.

10+ ÉV SZAKÉRTELEM ÉS TAPASZTALAT AZ INFORMATIKÁBAN

Mezőgazdasági üzletágunk is már több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdaság több területén.

KÜLDETÉSÜNK

Minden nap azért dolgozunk, hogy vevőink szolgáltatás igényét pontosan megismerjük és a legjobb személyre szabott megoldást nyújtsuk.
Szenvedéllyel, mindig bővülő szakértelmünkkel biztosítjuk, hogy a cégek üzleti stabilitását és sikerességét.

JÖVŐKÉPÜNK

Kiváló, hiteles csapatunk szakértelmére alapozva munkáinkkal folyamatosan növeljük a cégek hatékony munkavégzését.

Cégünk értékei:

1. BIZALOM ÉS FELHATALMAZÁS

Cégünknél az emberi és üzleti tisztesség elválaszthatatlan.
Küldetésünket, jövőképünket, stratégiánkat munkatársainkkal ebben a szellemben alkottuk meg, és megvalósításán együtt dolgozunk.

2. NYITOTTSÁG A VÁLTOZÁSOKRA

Értékeinket megőrizve keressük az innovatív megoldásokat, új piaci lehetőségeket. Így fejlesztjük üzleti folyamatainkat, rendszereinket, biztosítva vevőink elégedettségét és közös eredményességünket.

3. SZAKMAI FEJLŐDÉS

Szakma iránti elhivatottságunk, fejlesztés és fejlődés iránti elkötelezettségünk biztosítja versenyképességünket. Folyamatosan megújuló szakértelmünkkel vevőink hatékonyságát és eredményességét növelő, személyre szabott megoldást ajánlunk.

4. HITELESSÉG

Munkánkat örömmel, megbízhatóan, felelősséggel végezzük, vállalásainkat teljesítjük. Ez alapja munkatársi együttműködésünk, egyenrangú partneri kapcsolataink erősítésének.

Cégünk adatai:

Web-Gazda Kft.
4354 Fábiánháza Petőfi Sándor utca 88.
Adószám: 24647535-2-15
Cégjegyzék szám: 15-09-080924